Home » Trainingen en Workshops

TRAININGEN & WORKSHOPS

 

WET VAN OHM;

Deze introductie training is de basis omtrent elektrisch verwarmen. Met deze training krijg je meer kennis omtrent de wet van ohm en de talloze berekeningen. intern

Klik hier om je aan te melden.

 

INTRODUCTIE INFRAROOD;

Deze introductie is voor iedereen toegankelijk. Bij deze sessie wordt gesproken wat infrarood is en wat het doet, tevens mogelijkheid tot rondleiding in de fabriek. Deze sessie, duur ca. 1 uur en wordt gegeven door een ervaren vertegenwoordiger van LVS. Kosten:  €0,00 excl. BTW.

Klik hier om je aan te melden.

 

TRAINING INFRAROODPANELEN;

Deze training gaat pur sang over infraroodpanelen. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de constructie van een paneel en de warmteafgifte van een infraroodpaneel. Hoe komt het dat een paneel wel warm wordt maar geen warmte afstraalt ?? Deze sessie, duur ca. 1 uur en wordt gegeven door een ervaren vertegenwoordiger van LVS. Kosten: €0,00 excl BTW.

Klik hier om je aan te melden.

 

 

COMMERCIELE TRAINING INFRAROOD;

Deze commerciële training is toegankelijk voor degene die veel meer willen weten omtrent infrarood verwarming en daarbij natuurlijk welke voordelen infrarood eigenlijk biedt. Er worden diverse voorbeelden gegeven, tevens mogelijkheid tot rondleiding in de fabriek. Deze sessie, duur ca. 2 uur en wordt gegeven door een ervaren vertegenwoordiger van LVS. Kosten: € 25,00 excl. BTW.

Klik hier om je aan te melden.

 

WATTS VISION DOMOTICA;

Deze training is geschikt voor zowel de installateur als gebruiker. Een vertegenwoordiger van Watts zal deze training geven waarbij vele aspecten aan bod komen zoals het gebruik, koppelen van de componenten, instellingen etc etc. Deze sessie, duur ca. 2 uur en wordt gegeven door een ervaren vertegenwoordiger van Watts. Kosten:  €0,00 excl. BTW.

Klik hier om je aan te melden.

 

 

TRAINING TUYA ICM THERMOSTATEN EN APPENDAGES;

Deze training geeft duidelijkheid wat er allemaal mogelijk is met onze wifi producten en de daarvoor bestemde app van Tuya of Smartlife. Deze training duurt ongeveer 4 uur. De training voor onze vaste relaties zijn kosteloos, voor derden brengen wij kosten in rekening per dagdeel te weten € 250,00 excl BTW.

Klik hier om je aan te melden.

 

 

UITGEBREIDE TRAINING INFRAROOD;

Deze training bestaat uit 3 dagdelen en is geschikt voor de installateur en engineer. Hierbij wordt er per dagdeel een onderdeel genomen: Basiskennis Infrarood, Productkennis Infrarood en Ontwerpen infrarood. Elke training heeft een duur van ca. 4 uur en wordt gegeven door een ervaren vertegenwoordiger van LVS. Kosten:  €125,00 excl. BTW.

Klik hier om je aan te melden.

TRAINING FIND FOUND SOLVE;

Deze training is inclusief startup gereedschap om fouten en of problemen van verwarmingskabels of andere elektrische verwarmingsproducten te kunnen opsporen. Deze sessie, duur ca.8 uur en wordt gegeven door tweetal personen van LVS. Kosten:  €2995,00 excl. BTW.

Klik hier om je aan te melden.

 

TRAININGSLOCATIE & RUIMTE

De locatie waar de trainingen worden gegeven is Flemingstraat 9, 1704 SL in Heerhugowaard, industrieterrein Zandhorst III. Voor trainingen zal de groep niet groter zijn dan 10 personen. In deze ruimte zijn diverse opstellingen die men kan zien, voelen en ervaren. Er is overigens voldoende parkeergelegenheid.