Home » Informatie » Arnhem gasvrij en subsidies

ARNHEM GASVRIJ MET INFRAROOD OF NOM (nul op de meter)

 

Arnhem nul op de meter
De gemeente Arnhem heeft diverse vormen van subsidies m.b.t. energiebesparingsmaatregelen. Eén van deze heeft betrekking op het isoleren van de woning. In combinatie met isolatie en elektrische verwarming, samengesteld uit bijvoorbeeld infrarood verwarmingsfolie 50W/m2, kan een woning een heel hoge R-waarde krijgen en daarbij een hoge mate van comfort middels infrarood verwarmingsfolie met een zeer laag verbruik.

Aanvraag (klik hier) subsidie gemeente Arnhem;

 

Als eigenaar van een bestaande woning of bestaand wooncomplex kunt u subsidie aanvragen voor het verbouwen van uw woning of woningen tot Nul Op de Meter (NOM). Groningen heeft diverse subsidies welke regelmatig worden aangepast.

 

Klik hier voor meer info.

 

ARNHEM GASVRIJ MET INFRAROOD


Infrarood verwarming is HOT. Steeds meer en steeds vaker kiest men voor onze infrarood oplossingen.
Infrarood verwarming kan worden toegepast in bestaande bouw, bij renovatie of nieuwbouw.
De diverse infrarood oplossingen die wij kunnen bieden zijn:

infrarood vloerverwarming, infrarood wand verwarming, infrarood plafondverwarming, infrarood panelen.  Infraroodverwarming is niet heel duur, sterker nog het is beduidend goedkoper als een warmtepomp installatie. Ons program met infrarood verwarming, boilers en doorstroomverwarmers bied soelaas voor u als eigenaar: betaalbare All Electric Oplossing.
 

Voor u als bewoner van de gemeente Arnhem bied dit nu vele voordelen;
-          Subsidie via de Gemeente Arnhem
-          LVS als partner voor de infrarood oplossingen
-          LVS als adviseur

INFRAROOD VLOERVERWARMING

 

Infrarood vloerverwarming is een andere mogelijkheid om uw woning comfortabel te laten aan voelen.  Veelal passen wij dit toe icm hoogwaardige isolatie met een energie van minimaal 40W/m². Om deze infrarood verwarming te kunnen reguleren hebben wij diverse thermostaten en regelingen. Van heel eenvoudig tot domotica.

 

Klik hier voor meer info.

INFRAROOD WANDVERWARMING

 

Infrarood wandverwarming komt steeds vaker voor. Tijdens het renovatie traject kunnen er infrarood elementen worden geplaatst achter de voorzetwand (gips oid). De voorzetwanden worden doorgaans geïsoleerd met steenwol van minimaal 50mm.  Dit is voldoende om de infrarood verwarming goed te kunnen voelen. Ook bij deze toepassing wordt veelal lage temperatuurverwarming toegepast van minimaal 40W/m².

Om deze infrarood verwarming te kunnen reguleren hebben wij diverse thermostaten en regelingen. Van heel eenvoudig tot domotica.

 

Klik hier voor meer info.

INFRAROOD PLAFONDVERWARMING

 

Infrarood plafondverwarming is eigenlijk het meest ideale: er zijn namelijk geen obstakels aanwezig.

Nagenoeg het gehele plafond kan worden gebruikt om als warmtelichaam te kunnen dienen. Net als bij wandverwarming wordt er bij het opnieuw aanbrengen van plafonds isolatie toegepast. Ook bij deze toepassing wordt veelal lage temperatuurverwarming toegepast van minimaal 40W/m².

Om deze infrarood verwarming te kunnen reguleren hebben wij diverse thermostaten en regelingen. Van heel eenvoudig tot domotica.

Klik hier voor meer info.

TAPWATER MIDDELS EEN BOILER OF DOORSTROOMVERWARMER

 

Doorstroomverwarmers of boilers kunnen worden gebruikt voor warm tapwater. Afhankelijk van de installatie en de wens kan er uit één van deze twee (beide is ook mogelijk) worden gekozen. In veel gevallen is een boiler efficiënter i.v.m. het vastrecht (3x35A = duurder tov 3x25A). Ons huismerk Wahlbach kunnen we hiervoor toepassen.

Klik hier voor meer info.

SUBSIDIES

 

Subsidies infrarood verwarming

Wanneer u gebruik maakt van infrarood verwarming, kunt u als bedrijf in aanmerking komen voor verschillende subsidieregelingen en aftrekposten. Dit kan oplopen van 35% tot en met 88%. Er zijn twee posten: de Energie Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

 

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Deze aftrek is bedoeld voor ondernemers die investeren in energiebesparende technieken en duurzame energie toepassen in hun bedrijf. Door de EIA leveren deze investeringen u als bedrijf dubbel voordeel op. U bespaart niet alleen op uw energiekosten, maar u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Voor de EIA komt u in aanmerking als u aan enkele voorwaarden voldoet: u bent in Nederland belastingplichtig voor inkomsten- of vennootschapsbelasting en bezit een eigen onderneming. De aftrek is 41,5% als u in 2014 investeringen doet in nieuwe bedrijfsmiddelen die voor de aftrek in aanmerking komen. Het investeringsbedrag moet minimaal € 2.500,- per bedrijfsmiddel zijn. Het maximale totale investeringsbedrag is €118000000,-.

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

U komt in aanmerking voor de KIA wanneer u tussen de € 2.301,- en € 306.931,- investeert in bedrijfsmiddelen voor uw onderneming. Deze bedrijfsmiddelen moeten wel in aanmerking komen voor investeringsaftrek.

 

Investeringsbedrag: € 50.000,-
EIA (41,5%) over € 50.000,-: € 20.750,-
KIA (28%) over € 50.000,-: € 14.000,-
Belastingvoordeel IB (52%) over € 84.750,-: € 44.070,-
Netto investering over € 50.000,-: € 50.000,- -/- € 44.070,- = € 5.930,-
(wijzigingen voorbehouden)

Klik hier voor meer info.